Ανακαίνιση – Το μαγαζάκι που λέγαμε – Ολική ανακαίνιση χώρου από το Samos Housing

Ανακαίνιση – Το μαγαζάκι που λέγαμε – Ολική ανακαίνιση χώρου από το Samos Housing

 

Η ανακαίνιση που κάναμε στο «μαγαζάκι που λέγαμε» στους Μυτιληνιούς Σάμου

Το κτίριο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Μυτιληνιών Σάμου είναι ένα πανέμορφο διατηρητέο.

Αρχικά ήταν σε πολύ κακή κατάσταση εσωτερικά, κατεδαφίσαμε εσωτερικές τοιχοποιίες και αποκαλύψαμε την πέτρα πλευρικά του τοίχου.

 

Η βασική σχεδίαση έχει ένα χώρισμα με ράφια σε όλο το εσωτερικό ύψος του κτιρίου με κάβα, φτιαγμένη με ανθηρή γυψοσανίδα και κοιλοδοκούς. Η χρωματική παλέτα αύξησε την φωτεινότητα του χώρου και απομόνωσε στοιχεία που απαραίτητα μένουν στην κατασκευή (υποστυλώματα κτιρίου).

[Best_Wordpress_Gallery id=»6″ gal_title=»Magazaki pou legame»]